Tuesday, June 23, 2015

Brooch keeper @ Hijab Needle case

Hai Hijab shawl lover!! Macam mana korang organize pin korang?..kalau kat rumah maybe guna pin cushion kan.. tapi dalam handbag macam mana pula? Meh tengok meh.. special edition sempena ramadhan & hari raya  byMystitchycraft "Hijab Needle Case'

Senang untuk korang cucuk pin hijab. Gerenti tak hilang dah.. senang di bawa pergi travel & senang dicari.

Saiz comel jer 10.5cm x 8cm
Harga RM10

Fast Selling!! Post je dalam FB abis macam goreng pisang panas.. Tak buat banyak pun lagi.. tp yang ni ready stock..

English house (2 pcs)  - Sold
Ballerina Light Pink     - Sold
Cupcake                     - Sold
Ballerina pink & chevron - Sold

Ballerina Pink  - Sold
Birdy  - Available
Cupcake (kiri) - Sold
Cupcake (kanan) - Sold


Cupcake putih - Sold
Vintage flower - Sold

Yang ni belah dalam dia..
Ada 2 layer kain felt untuk selit pin. 
Kalau ada yang berminat boleh dapatkan yg ready stok ni.. lepas ni stop kejap sebab dalam pantang. 
Open order balik hujung tahun ni...



Sunday, June 14, 2015

Travel Newborn Baby Comforter (Mini comforter Bayi)

Kali ini saja jahit travel comforter bersaiz kecil pula.Travel Newborn Baby Comforter 
Sesuai untuk bawa pergi nursery, jenjalan & travel. Juga boleh dijadikan stroller pad.
Mudah di bawa dan boleh dibasuh terus.


3 in 1 design.. 
Depan belakang boleh pakai..
Boleh pusing-pusing ikut mood nak pakai mana satu.
Harga rm50 tidak termasuk pos..

Alhamdullillah...Sold with love..


Design 1

Design 2


Design 3