Monday, April 3, 2017

Throwback Felt Craft

Rasanya lama betul tak menjahit kraf kain felt ni. Dan rasanya mmg tak buat dah kot. Busybook Aisy pun tak siap-siap lagi. (Bila le nak siapkan..) Buka pendrive lama terjumpa pula gambar-gambar felt hasil jahitan tangan kerasku..

Jom tgk koleksi hasil tangan kerasku.. yg rasanya tak sempat nak upload sebelum ini... imbau kenangan skit..














Thursday, March 2, 2017

Bantal crown baby newborn





Minky baby crown pillow 

Pilihan jenis kain 
1) Kain minky - RM 30.00
2)  Kain cotton - RM 25.00

Untuk tambahan sulam nama harga berbeza mengikut panjang nama. 

Dibuka untuk tempahan. Sila email mystitchycraft@gmail.com
atau pm facebook kami. 











Wednesday, March 1, 2017

Id zipper pouch






First trial..Id zipper pouch.. Buat untuk diri sendiri dulu.. Senang pakai.. dalam tu blh simpan duit, id card & access card.. Gantung je kat leher ms nk g kantin waktu launch. Tak payah nak bawa wallet dah.. abaikan gambar muka tu sebab kad tu dh rosak.