Wednesday, May 27, 2015

Romper skirt

Kali ni lain sikit projek yang saya buat. Tetiba gatal nak jahit baju budak2.. ntah knapa.. maybe sebab dah lama tak de anak kecik ker...tapi sebenarnya saya nak test jahit lubang butang guna cik NV950 saya tu.. dah lebih setahun beli mesin tu baru hari ini nak try jahit lubang butang dan inilah hasilnya..

Bila dah siap rasa macam tak percaya betul ke boleh menjahit baju romper ni. Macam tak percaya!! 
Yang ni size untk 3-4 tahun... lepas ini nk try buat romper untuk baby boy plak.. 


 Moo--moo romper skirt (3-4 tahun)


Tadaaaa...bila dah pandai jahit mula le nak buat ajer. Buat satu hadiahkan untuk anak sedara saya baby Dhiya Humairah yang comel lote ni.. umur 1 tahun.. ngam2 saiz. Romper ni sesuai dipakai dengan legging & baju tangan panjang.. tapi untuk musim panas sekarang ni boleh pakai macam tu jerr.. budak2 pun x panas dengan material kain Japanese Cotton yang sangat selesa.


Aloooorrrr...comeynyer Dhiya pakai romper!!
                       


2 comments:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete